خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

شاطر
اذهب الى الأسفل
ملوكة
Admin
Admin
عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

رايس باستا بالروبيان وعصير ليمون .. يمي يمي

في الخميس 09 يونيو 2011, 06:17




النهاردة حنعمل مكرونة بالروبيان على طريقتي

ومعاها عصير ليمون

يارب يعجبكم

المكرونة اللي استخدمتها


هى مكرونة مصنوعة من الأرز

الرايس باستا

rice pasta

وبنسلقها زي التعليمات اللي مكتوبة عليها
وده شكلها






جبت حلة كبيرة وحطيت فيها مية وملح ولما غليت حطيت المكرونة وسلقتها ولما استوت صفتها




مكونات الصلصة
نص كيلو روبيان منظف ومقطع
فلفل اخضر واحمر ولو عندك اصفر مقطع مكعبات صغيرة
بشر ليمونة وعصيرها
كسبرة خضرا مفرومة ناعم
4 فصوص ثوم مفرومين ناعم




الطريقة
الطاسة دي انا جايباها مخصوص للمكرونة لاني بحبها وبحب اعملها كتير وبطرق مختلفة



نضع شوية زيت زيتون وبعدين نضيف الثوم لحد ما يصفر


بعدين نضيف الروبيان والفلفل الاخضر والاحمر ونقلب



بعد شوية نضيف بش الليمون والعصير وملح وفلفل وشوية بابريكا ونقلب



نضيف عليها المكرونة والكسبرة الخضراء ونقلبها



ونضعها في طبق التقديم
ونرش عليها جبنة خالية من الجلوتين مبشورة على الوش





عصير الليمون


المكونات

بيالة عصير ليمون
2 بيالة سكر
1 بيالة مية
كمية من الثلج



الطريقة

في الخلاط نخلط جميع المكونات




وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى