- verona
- عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011
رز بالجزر من هموسة و نور :)
الأربعاء 06 يوليو 2011, 08:05
[SIZE="5"]
زي ما هو باين من العنوان .. جربت الرز بالجزر اللي عملته هموسة و نور .. و كان جميييييل و خفيييف ... و في منتهى السهولة
الله ينور يا شيفاتنا الحلوات :350::350::350:
في شوية زيت زيتون صغننين أوي.. شوحت بصله مقطعة مكعبات ثم جزر مبشور .. و بزود بأه شوية بهارات مع الملح ... كاري و جوزة الطيب ..
و بعدين الرز المغسول و المية تغطية ..
و بعد ما يستوي اغرفوه بالهنا و الشفا ...
يليق مع كووووووووووووووول الخضروات بلا استثناء ...:402:
كوسة .. بامية ... كل حاجة و تغيير عن الرز الأبيض ..أو حبة و حبه ..
على فكرة اللي هنا دي سلطة زبادي بزيت الزيتون و النعناع ... مش مايونبيز يعني مسموح بيها
و هنا دي برضو شاورما فراخ متبله بنفس تتبيله الشيش طاووق ... زبادي و زيت زيتون و ليمون و بهارات ..
بالهنا و الشفا
[/SIZE]
زي ما هو باين من العنوان .. جربت الرز بالجزر اللي عملته هموسة و نور .. و كان جميييييل و خفيييف ... و في منتهى السهولة
الله ينور يا شيفاتنا الحلوات :350::350::350:
في شوية زيت زيتون صغننين أوي.. شوحت بصله مقطعة مكعبات ثم جزر مبشور .. و بزود بأه شوية بهارات مع الملح ... كاري و جوزة الطيب ..
و بعدين الرز المغسول و المية تغطية ..
و بعد ما يستوي اغرفوه بالهنا و الشفا ...
يليق مع كووووووووووووووول الخضروات بلا استثناء ...:402:
كوسة .. بامية ... كل حاجة و تغيير عن الرز الأبيض ..أو حبة و حبه ..
على فكرة اللي هنا دي سلطة زبادي بزيت الزيتون و النعناع ... مش مايونبيز يعني مسموح بيها
و هنا دي برضو شاورما فراخ متبله بنفس تتبيله الشيش طاووق ... زبادي و زيت زيتون و ليمون و بهارات ..
بالهنا و الشفا
[/SIZE]
رد: رز بالجزر من هموسة و نور :)
الأربعاء 06 يوليو 2011, 16:48
تسلم إيديكى
حقيقى بيبقى جميل قوى
و لونه كمان و ساعات بحط عليه بسلة و كوسة ووووو
و استغنى عن طبق الخضار
اعمل جنبه فرخة مشوية و سلطة
حقيقى بيبقى جميل قوى
و لونه كمان و ساعات بحط عليه بسلة و كوسة ووووو
و استغنى عن طبق الخضار
اعمل جنبه فرخة مشوية و سلطة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى