خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

شاطر
اذهب الى الأسفل
بوسى وعلى
عدد المساهمات : 5
تاريخ التسجيل : 25/05/2011

فراخ مشويه وبطاطس فالفرن

في الخميس 16 يونيو 2011, 13:21
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انهرده جبت لكم فراخ مشويه وبطاطس فى الفرن
المقادير
فرخه مقطعه4 قطع
بصلتين مفرومتين
4فصوص ثوم مفرومه
2فلفل اخضر مفروم
2طماطم مفرومه
معلقتين صلصه طماطم
معلقتين زيت
ملح وفلفل اسود وتوابل دجاج وزنجبيل مفروم

بطاطس مقطعه حلقات
بصل مقطع حلقات
طماطم مقطعه حلقات
ممكن اضيف بسله خضراء او كوسه حلقات
الطريقه
اخلطى البصل والثوم والفلفل الاخضر والطماطم المفرومين سوا
[IMG][/IMG]
حطى عليهم صلصه الطماطم والزيت و التوابل والملح والفلفل والجنزبيل
[IMG][/IMG]
اغسلى الفراخ واعملى فيها فتحات بالسكين فى اللحم
تبلى الفراخ بالتتبيله السابقه من تحت الجلد ودخليها جوا اللحم بالفتحات اللى عملتيها وسبيها لمده ساعتين
[IMG][img]http://m002.maktoob.com/alfrasha/ups/u_new/000/03/37/86/42412/513899.jpeg[/img[/IMG]
جهزى الصينيه وحطى فيها ورق فويل وحطى فيه شرائح البضل والبطاطس والطماطم والبسله وملح بس مش تزودى الملح عشان انتى حطه فى التتبيله
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]وحطى الفراخ المتبله وكل التتبيله فوق الخضار وشويه ميا واقفلى الفويل وحطيه فى الفرن
[IMG][/IMG]

بعد شويه افتحى الفويل ولو لقيتى الخضار استوى سيبى الفويل مفتوح عشان الفراخ تتحمر او ممكن تشيلى الفراخ من الخضار وتحطيها على الشبكه والخضار تحتها لحد ما تتحمر
بعد ما تتحمر جهزى فحم ولعيه وطفيه فى كوب بيه زيت فى صينيه فيها الفراخ واقفلى عليها عشان تبقى فيها ريحه الفحم
اسفه الصورة الاخيرة اتمسحت منى
بالهنا والشفا
manoona
Admin
Admin
عدد المساهمات : 216
تاريخ التسجيل : 17/05/2011

رد: فراخ مشويه وبطاطس فالفرن

في الخميس 16 يونيو 2011, 19:12

تسلمى حبيبتى I love you
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى