خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

شاطر
اذهب الى الأسفل
verona
عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011

الخرشوف باللحمة المفرومة و الباشميل من مطبخي بالصور ...

في الأحد 12 يونيو 2011, 21:01
[SIZE="5"]







انهاردة حنعمل اكلة جديدة شوية ...

الخرشوف بالباشميل على الطريقة المصرية ...






المقادير


خرشوف مجهز للحشو ( يعني مجمد أو طازج بعد تقشيره )

لحمة مفرومة

كمية من صلصة الباشميل الخالية من الجلوتين .. بدقيق الرز الناعم أو بنشا الذرة و ده رابط يوضح الطريقة

http://gluten-free.forumegypt.net/t64-topic

ووردشان برضو جربت الباشميل بنشا الذرة بدل الدقيق و طلعا معاها تمام الحمد لله ...Smile









الطريقة


بسلق الخرشوف سلق خفيف في الأول ...





و بعدين بشوحة في شوية زيت بسيط ( ياخد وش حلو ملون كده )



بعدين بحشيها باللحمة المفرومة و ارصها في البرام أو البيركس بالشكل ده



و أغطيها تماما بصلصة الباشميل ....



و أحطها في الفرن لحد ما تستوي ...

و ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن




بالهنا و الشفا Smile
[/SIZE]
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى