خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

  الخرشوف باللحمة المفرومة و الباشميل من مطبخي بالصور ...

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
verona



عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011

مُساهمةموضوع: الخرشوف باللحمة المفرومة و الباشميل من مطبخي بالصور ...   الأحد 12 يونيو 2011, 21:01

[SIZE="5"]







انهاردة حنعمل اكلة جديدة شوية ...

الخرشوف بالباشميل على الطريقة المصرية ...






المقادير


خرشوف مجهز للحشو ( يعني مجمد أو طازج بعد تقشيره )

لحمة مفرومة

كمية من صلصة الباشميل الخالية من الجلوتين .. بدقيق الرز الناعم أو بنشا الذرة و ده رابط يوضح الطريقة

http://gluten-free.forumegypt.net/t64-topic

ووردشان برضو جربت الباشميل بنشا الذرة بدل الدقيق و طلعا معاها تمام الحمد لله ...Smile









الطريقة


بسلق الخرشوف سلق خفيف في الأول ...





و بعدين بشوحة في شوية زيت بسيط ( ياخد وش حلو ملون كده )



بعدين بحشيها باللحمة المفرومة و ارصها في البرام أو البيركس بالشكل ده



و أغطيها تماما بصلصة الباشميل ....



و أحطها في الفرن لحد ما تستوي ...

و ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن




بالهنا و الشفا Smile
[/SIZE]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الخرشوف باللحمة المفرومة و الباشميل من مطبخي بالصور ...
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق مجربة من الأعضاء المميزين و ناجحة 100% :: معجنات، مخبوزات، أطباق صديقتنا Verona... جزاها الله خيرا-
انتقل الى: