- verona
- عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011
الخرشوف باللحمة المفرومة و الباشميل من مطبخي بالصور ...
الأحد 12 يونيو 2011, 21:01
[SIZE="5"]
انهاردة حنعمل اكلة جديدة شوية ...
الخرشوف بالباشميل على الطريقة المصرية ...
المقادير
خرشوف مجهز للحشو ( يعني مجمد أو طازج بعد تقشيره )
لحمة مفرومة
كمية من صلصة الباشميل الخالية من الجلوتين .. بدقيق الرز الناعم أو بنشا الذرة و ده رابط يوضح الطريقة
https://gluten-free.forumegypt.net/t64-topic
ووردشان برضو جربت الباشميل بنشا الذرة بدل الدقيق و طلعا معاها تمام الحمد لله ...
الطريقة
بسلق الخرشوف سلق خفيف في الأول ...
و بعدين بشوحة في شوية زيت بسيط ( ياخد وش حلو ملون كده )
بعدين بحشيها باللحمة المفرومة و ارصها في البرام أو البيركس بالشكل ده
و أغطيها تماما بصلصة الباشميل ....
و أحطها في الفرن لحد ما تستوي ...
و ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
بالهنا و الشفا
[/SIZE]
انهاردة حنعمل اكلة جديدة شوية ...
الخرشوف بالباشميل على الطريقة المصرية ...
المقادير
خرشوف مجهز للحشو ( يعني مجمد أو طازج بعد تقشيره )
لحمة مفرومة
كمية من صلصة الباشميل الخالية من الجلوتين .. بدقيق الرز الناعم أو بنشا الذرة و ده رابط يوضح الطريقة
https://gluten-free.forumegypt.net/t64-topic
ووردشان برضو جربت الباشميل بنشا الذرة بدل الدقيق و طلعا معاها تمام الحمد لله ...
الطريقة
بسلق الخرشوف سلق خفيف في الأول ...
و بعدين بشوحة في شوية زيت بسيط ( ياخد وش حلو ملون كده )
بعدين بحشيها باللحمة المفرومة و ارصها في البرام أو البيركس بالشكل ده
و أغطيها تماما بصلصة الباشميل ....
و أحطها في الفرن لحد ما تستوي ...
و ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
بالهنا و الشفا
[/SIZE]
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى