- verona
- عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011
طاجن القرنبيط باللحمة المفرومة من مطبخي :)
الإثنين 04 يوليو 2011, 02:52
[SIZE="5"]
موضوعي ده للي مبيحبوش القرنبيط زي حالاتي ... لانهم حيحبوة لو عملوه طاجن كده ان شاء الله
الطريقة .. زي أي طاجن خضار عادي باخد و اغسلة كويس و اقطعة
بعدين اشوح بصلة متوسطة على النار و انزل عليهم بعصير طماطم
و اسيبه يغلي فيها لحد ما يدخل في السلق ...لانه لما بيتسلق لوحده بينزل فايدته في مية السلق .. فعشان كده بحب اسلقة في الاكل نفسه عشان فايدته تنزل في الصلصة ...و يبقى القرنبيط متشبع بيها كمان ...
بعد كده بكون معصجة لحمه مفرومة أو عندي من قبل كده اضيفها عليها و احطهم في البرام الفخار
و احطة في الفرن يتسوي كويس اوي اوي اوي و دي اهم نقطة .. ان القرنبيط يستوي كويس أو مع اللحمه المفرومة في الفرن و ياخد طعم الطاجن .. بيبقى طري و لذيذ جدا و الله
و بالهنا و الشفا ...
و ممكن يقدم مع رز أو خبز خالي من الجلوتين
يا رب يعجبكم ...[/SIZE]
موضوعي ده للي مبيحبوش القرنبيط زي حالاتي ... لانهم حيحبوة لو عملوه طاجن كده ان شاء الله
الطريقة .. زي أي طاجن خضار عادي باخد و اغسلة كويس و اقطعة
بعدين اشوح بصلة متوسطة على النار و انزل عليهم بعصير طماطم
و اسيبه يغلي فيها لحد ما يدخل في السلق ...لانه لما بيتسلق لوحده بينزل فايدته في مية السلق .. فعشان كده بحب اسلقة في الاكل نفسه عشان فايدته تنزل في الصلصة ...و يبقى القرنبيط متشبع بيها كمان ...
بعد كده بكون معصجة لحمه مفرومة أو عندي من قبل كده اضيفها عليها و احطهم في البرام الفخار
و احطة في الفرن يتسوي كويس اوي اوي اوي و دي اهم نقطة .. ان القرنبيط يستوي كويس أو مع اللحمه المفرومة في الفرن و ياخد طعم الطاجن .. بيبقى طري و لذيذ جدا و الله
و بالهنا و الشفا ...
و ممكن يقدم مع رز أو خبز خالي من الجلوتين
يا رب يعجبكم ...[/SIZE]
رد: طاجن القرنبيط باللحمة المفرومة من مطبخي :)
الثلاثاء 05 يوليو 2011, 08:46
شكله جميييييييل قوى يا فيرو
تسلم ايديكى يا حبيبتى
تسلم ايديكى يا حبيبتى
- verona
- عدد المساهمات : 102
تاريخ التسجيل : 19/05/2011
رد: طاجن القرنبيط باللحمة المفرومة من مطبخي :)
الأربعاء 06 يوليو 2011, 07:57
تسلمي حبيبتي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى