خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملوكة
Admin


عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

مُساهمةموضوع: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الخميس 09 يونيو 2011, 08:05






الكريم كراميل ده اخدت طريقته من الغالية محبوبة
وللامانة لازم اقول
بس الصراحة مظبوووووووووووووووووووط جدا

يالا نشوف



المقادير

ا كيلو لبن
5 بيضات
ملحوظه ( لكل كوب لبن نضع بيضه وفى الاخر نزود بيضه)
فانيليا
سكر


الطريقه



نحرق السكر بنقطه ميه فى الكوب المخصص للكريم كراميل او الصينية




ونترك الكراميل يبرد



ونكون بنجهز الكريم

نحلى اللبن زى مااحنا عايزين ونضرب معاهم البيض فى الخلاط

وبعد كدة نصبهم فوق الكراميل ونضعهم فى صينيه ونزود فى الصينيه ماء حوالى لتر (حمام مائي)وندخلهم الفرن لمدة 30دقيقه او لما يتماسك والوجه يحمر على درجه حرارة متوسطه



وبعد كدة نطلعهم ولما يبردوا نحطهم فى الثلاجه
واما نطلعهم نقلبهم فى طبق



ويقدم بالهنا والشفا
وجربوه وادعو لهبة تقوم بالسلامة

ده كريم كراميل محبوبة




وده كريم كراميل ملوكة





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
manoona
Admin


عدد المساهمات : 217
تاريخ التسجيل : 17/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الخميس 09 يونيو 2011, 13:19


قوليلى يا ملوكة يعنى ايه نزود بيضة فى الاخر يعنى نحط 6 بيضات؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملوكة
Admin


عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الخميس 09 يونيو 2011, 16:40

manoona كتب:

قوليلى يا ملوكة يعنى ايه نزود بيضة فى الاخر يعنى نحط 6 بيضات؟

يعني لو عملتي 2 كوب حليب تحطي بيضتين + بيضة
يعني 3 بيضات

لو عملتي 3 اكواب حليب يعني تحطي 4 بيضات
وهكذا

نورتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
manoona
Admin


عدد المساهمات : 217
تاريخ التسجيل : 17/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الخميس 09 يونيو 2011, 18:15


انا كدة فهمت شكرا يا ملوكة flower
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   السبت 18 يونيو 2011, 19:40

مش عايزة أقول لكم عن تجربتى.. اترعبت النهاردة
حطيت السكر يتحرق للكراميل فى قالب اركوبال بعمل فيه اصلا
كل حاجة فى الفرن عادى
و ده فجأة راح مفرقع و بقى ستين حتة و الكراميل وقعت على النار
و بقت حكااااااااية
مليش دعوة
انا عايزة كريم كراميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الأحد 19 يونيو 2011, 09:48

ملوكتى دبرينى
عملت إمبارح كراميل تانى و كل الخطوات زى ما قلتى
بس لما جيت أقلبه كله ميه
مش عارفه ليه؟؟ المفروض كنت أسيبه اطول؟؟
انا سيبته ساعه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
ملوكة
Admin


عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة   الأربعاء 22 يونيو 2011, 01:30

طب ليه يا ورد عمل معاكي كده

انا بيطلع جميل اوي معاية

وقعد ساعة الا ربع بس

و3 ساعات في التلاجة

يمكن البيض اللي بتستخدميه صغير؟؟؟
لو كده زودي البيض

يعني كل 3 صغيرين ب 2 كبار
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كريم كراميل محبوبة ....رووووووعة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق مجربة من الأعضاء المميزين و ناجحة 100% :: معجنات، مخبوزات، أطباق صديقتنا ملوكة...جزاها الله خيرا-
انتقل الى: