تورتة عيد الميلاد
الجمعة 10 مايو 2013, 23:06
المقادير
٦ بيضات
بشر قشر برتقالة
معلقة فانيليا
كوب سكر
كوب دقيق بطاطس
معلقة كبيرة بيكنج بودر
الطريقة
نضيف بشر البرتقالة للبيض و نضربهم لمدة ١٠ دقائق
نضيف لهم السكر و الفانيليا و نضرب الخليط فى اتجاه واحد لمدة ١٥ دقيقة
نترك المضرب و نضيف الدقيق و البيكنج بودر للخليط باليد برفق و فى اتجاه واحد ثم نضعهم فى قالب مستدير مقاس ٢٦ مبطن بالزبدة و الدقيق و يدخلوا الفرن فى الرف الاوسط مع اشعال الحرارة من اسفل فقط على درجة ١٦٠ لمدة ٤٥ دقيقة إلى ساعة
و لو حابينها تورتة كبيرة زى اللى فى الصور نستعمل ٩ بيضات و كوب و ربع دقيق و كوب و ربع سكر و باقى المقادير كما هى و نضعها فى صينية مقاس ٢٨
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى