خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

  بسبوسة بالقشطة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: بسبوسة بالقشطة    الجمعة 10 مايو 2013, 23:13





القشطة عبارة عن ٤٠٠ جرام كريمة لبانى ٤٠٠ جرام لبن ١٠٠ جرام نشا و ١٠٠ جرام سكر بنسويهم على نار هادية و بعدين نشيلم من على النار و نقطع عليهم ٢٠٠ جرام جبنة موتزريلا غير مملحة و نقلب كويس على البارد
خليط البسبوسة: بيضتين و باكو فانيليا و
نصف كوب زيت و كوب الا ربع سكر و علبة زبادى و باكو بيكنج بودر و كوب سميد ذرة بنضربهم مع بعض جيدا بالتدريج كل ما نضيف شئ نضربه.. ندهن صينية كويس بالزبدة و نضع طبقة من خليط البسبوسة و نضعها فى الفرن قليلا حتى تتماسك ثم نفرد عليها القشطة ثم طبقة اخرى رقيقة من خليط البسبوسة نغطى بها القشطة ثم نسويها على فرن درجة حرارتة ٢٠٠ و نضع عليها القطر فور خروجها و لابد ان يكون القطر باردا و لا نسكبه مرة واحدة بل نضع بالملعقة قليلا قليلا حتى تتشرب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
 
بسبوسة بالقشطة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق مجربة من الأعضاء المميزين و ناجحة 100% :: معجنات، مخبوزات، أطباق صديقتنا وردشان...جزاها الله خيرا-
انتقل الى: