أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك
الإثنين 08 أكتوبر 2012, 21:44
أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك:
نجيب بيضة أو بيضتين حسب كمية الفيليه و نحط عليها بهارات و ملح زى ما نحب
و نقلب كويس بمضرب سلك أو شوكة و نجيب الفيليه و نحط قطعة قطعة فى البيض نغمسها فيه
حتى تتشرب من الوجهين نكون مجهزين طبق تانى فيه دقيق ذرة, نطلع الفيليه من البيض
نغمسه فى الدقيق من الوجهين و نطلعه من الدقيق على طاسة فيها زيت غزير سخن و يقلب حتى يستوى و بالهنا
نجيب بيضة أو بيضتين حسب كمية الفيليه و نحط عليها بهارات و ملح زى ما نحب
و نقلب كويس بمضرب سلك أو شوكة و نجيب الفيليه و نحط قطعة قطعة فى البيض نغمسها فيه
حتى تتشرب من الوجهين نكون مجهزين طبق تانى فيه دقيق ذرة, نطلع الفيليه من البيض
نغمسه فى الدقيق من الوجهين و نطلعه من الدقيق على طاسة فيها زيت غزير سخن و يقلب حتى يستوى و بالهنا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى