خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك   الإثنين 08 أكتوبر 2012, 21:44

أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك:
نجيب بيضة أو بيضتين حسب كمية الفيليه و نحط عليها بهارات و ملح زى ما نحب
و نقلب كويس بمضرب سلك أو شوكة و نجيب الفيليه و نحط قطعة قطعة فى البيض نغمسها فيه
حتى تتشرب من الوجهين نكون مجهزين طبق تانى فيه دقيق ذرة, نطلع الفيليه من البيض
نغمسه فى الدقيق من الوجهين و نطلعه من الدقيق على طاسة فيها زيت غزير سخن و يقلب حتى يستوى و بالهنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
 
أسرع و أسهل وأطعم طريقة بانية سواء فراخ أو سمك أو بفتيك
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق مجربة من الأعضاء المميزين و ناجحة 100% :: معجنات، مخبوزات، أطباق صديقتنا وردشان...جزاها الله خيرا-
انتقل الى: