خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فكرة بقسماط عبقرية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: فكرة بقسماط عبقرية   الثلاثاء 26 يونيو 2012, 16:49

فكرة بقسماط عبقرية -علمها لى بتاع المطحنة- تجيبو دقيق ذرة تعجنوه بمية بسسسس
من غير أى إضافات و تشكلوه دواير زى العيش العادى بس تخينه عنه عشان تمسك نفسها ..
ترصوه فى صاج و تخبزوه و لما يطلع فردوه و سيبوه ينشف
و بعدين خدوه معاكم المطحنه يطحنوه هيطلع بقسماط تحفففففففففة تستعملوه للعيله كلها.
. رخيص جدا و أحلى من الجاهز.. هما فى عطارة القدس بيدوا دقيق الذرة لمخبز قدامهم يعمله ليهم عيش
و يطحنوه و يبيعوه لمصانع تعبئة البقسماط.. بس ده ميناسبناش عشان أدوات المخبز ملوثة بالجلوتين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
 
فكرة بقسماط عبقرية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق مجربة من الأعضاء المميزين و ناجحة 100% :: معجنات، مخبوزات، أطباق صديقتنا وردشان...جزاها الله خيرا-
انتقل الى: