خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt

Celiac Patients' Support Group in Egypt
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 تورتيلا السمك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
?????***
زائر



مُساهمةموضوع: تورتيلا السمك   الإثنين 23 مايو 2011, 03:26

السلام عليكم

انا اول مرة اشارك معاكم
بس يارب يفيدكم موضوعي

تاكو السمك والتورتيلا


المقادير:
- شريحة سمك وزنها 680 غراماً تقريباً.
- 3 ملاعق كبيرة من زيت الكانولا.
- ملعقة كبيرة من الفلفل الحار.
- عصير ليمونتي حامض.
- ½ حبة من الفلفل الياباني المقطّع والمنزوع البذور.
- ¼ كوب من الكزبرة المفرومة.
- ملح وبهار بحسب الذوق.
- 8 شرائح من عجينة التورتيلا، مصنوعة من الذرة

طريقة التحضير:
- امزجي المكونات جميعها (باستثناء السمك والتورتيلا) في وعاء قليل العمق.
- إنقعي السمك فيها وضعيه في البراد نصف ساعة على الأقل.
- أخرجيه من البراد وضعيه في صينية خبز ساخنة؛ وتخلصي من الكمية المتبقية من خليط النقع.
- اشوي السمك في الفرن حوالى 4 دقائق مع تقليبه، ثم أخرجيه من الفرن ودعيه يبرد.
- سخّني التورتيلا في الفرن 30 ثانية من كل جهة.
- فتّحي السمك بشوكة وقدّميه على عجينة التورتيلا الساخنة ثم ضعي فوقه صلصة المانغا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملوكة
Admin


عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الإثنين 23 مايو 2011, 04:21

معلشي يا بنات ماكنتش عارفة اكتب الموضوع باسمي

ونسيت اقول لكم انو منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وردشان
Admin
avatar

عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الإثنين 23 مايو 2011, 19:00

ما شاء الله يا ملوكة يا حبيبتى
تسلم ايديكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gluten-free.forumegypt.net
لؤلؤ لامع



عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 23/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الثلاثاء 24 مايو 2011, 00:37

تسلم ايدك اللى نقلت وتعبت ياملوكه ياسكر Laughing
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
om rawan



عدد المساهمات : 4
تاريخ التسجيل : 21/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الثلاثاء 24 مايو 2011, 19:40

تسلم الأيادى ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
manoona
Admin


عدد المساهمات : 217
تاريخ التسجيل : 17/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   السبت 28 مايو 2011, 12:12



تسلم ايديكى يا ملوكة بس كنت عايزة اعرف ازاى ننزل صورة على المنتدى؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملوكة
Admin


عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الخميس 09 يونيو 2011, 19:44

معلش يا منونة
بصي لو الصورة موجودة على النت اعملي لها كوبي وبست عادي في المشاركة
لو على جهازك ممكن من ارفاق ملف
بس ده بيسمح لك بصورة واحدة

واسفة على التأخير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
manoona
Admin


عدد المساهمات : 217
تاريخ التسجيل : 17/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: تورتيلا السمك   الخميس 09 يونيو 2011, 21:00


ولا يهمك يا ملوكة انا عرفت خلاص الحمد لله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تورتيلا السمك
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt :: معجنات، مخبوزات، أطباق منقولة لتميزها :: وصفات منقولة متميزة جداااااا-
انتقل الى: