- ?????***زائر
تورتيلا السمك
الإثنين 23 مايو 2011, 03:26
السلام عليكم
انا اول مرة اشارك معاكم
بس يارب يفيدكم موضوعي
تاكو السمك والتورتيلا
المقادير:
- شريحة سمك وزنها 680 غراماً تقريباً.
- 3 ملاعق كبيرة من زيت الكانولا.
- ملعقة كبيرة من الفلفل الحار.
- عصير ليمونتي حامض.
- ½ حبة من الفلفل الياباني المقطّع والمنزوع البذور.
- ¼ كوب من الكزبرة المفرومة.
- ملح وبهار بحسب الذوق.
- 8 شرائح من عجينة التورتيلا، مصنوعة من الذرة
طريقة التحضير:
- امزجي المكونات جميعها (باستثناء السمك والتورتيلا) في وعاء قليل العمق.
- إنقعي السمك فيها وضعيه في البراد نصف ساعة على الأقل.
- أخرجيه من البراد وضعيه في صينية خبز ساخنة؛ وتخلصي من الكمية المتبقية من خليط النقع.
- اشوي السمك في الفرن حوالى 4 دقائق مع تقليبه، ثم أخرجيه من الفرن ودعيه يبرد.
- سخّني التورتيلا في الفرن 30 ثانية من كل جهة.
- فتّحي السمك بشوكة وقدّميه على عجينة التورتيلا الساخنة ثم ضعي فوقه صلصة المانغا
انا اول مرة اشارك معاكم
بس يارب يفيدكم موضوعي
تاكو السمك والتورتيلا
المقادير:
- شريحة سمك وزنها 680 غراماً تقريباً.
- 3 ملاعق كبيرة من زيت الكانولا.
- ملعقة كبيرة من الفلفل الحار.
- عصير ليمونتي حامض.
- ½ حبة من الفلفل الياباني المقطّع والمنزوع البذور.
- ¼ كوب من الكزبرة المفرومة.
- ملح وبهار بحسب الذوق.
- 8 شرائح من عجينة التورتيلا، مصنوعة من الذرة
طريقة التحضير:
- امزجي المكونات جميعها (باستثناء السمك والتورتيلا) في وعاء قليل العمق.
- إنقعي السمك فيها وضعيه في البراد نصف ساعة على الأقل.
- أخرجيه من البراد وضعيه في صينية خبز ساخنة؛ وتخلصي من الكمية المتبقية من خليط النقع.
- اشوي السمك في الفرن حوالى 4 دقائق مع تقليبه، ثم أخرجيه من الفرن ودعيه يبرد.
- سخّني التورتيلا في الفرن 30 ثانية من كل جهة.
- فتّحي السمك بشوكة وقدّميه على عجينة التورتيلا الساخنة ثم ضعي فوقه صلصة المانغا
- ملوكةAdmin
- عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011
رد: تورتيلا السمك
الإثنين 23 مايو 2011, 04:21
معلشي يا بنات ماكنتش عارفة اكتب الموضوع باسمي
ونسيت اقول لكم انو منقول
ونسيت اقول لكم انو منقول
- لؤلؤ لامع
- عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 23/05/2011
رد: تورتيلا السمك
الثلاثاء 24 مايو 2011, 00:37
تسلم ايدك اللى نقلت وتعبت ياملوكه ياسكر
- om rawan
- عدد المساهمات : 4
تاريخ التسجيل : 21/05/2011
رد: تورتيلا السمك
الثلاثاء 24 مايو 2011, 19:40
تسلم الأيادى ياقمر
- manoonaAdmin
- عدد المساهمات : 216
تاريخ التسجيل : 17/05/2011
رد: تورتيلا السمك
السبت 28 مايو 2011, 12:12
تسلم ايديكى يا ملوكة بس كنت عايزة اعرف ازاى ننزل صورة على المنتدى؟
- ملوكةAdmin
- عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 22/05/2011
رد: تورتيلا السمك
الخميس 09 يونيو 2011, 19:44
معلش يا منونة
بصي لو الصورة موجودة على النت اعملي لها كوبي وبست عادي في المشاركة
لو على جهازك ممكن من ارفاق ملف
بس ده بيسمح لك بصورة واحدة
واسفة على التأخير
بصي لو الصورة موجودة على النت اعملي لها كوبي وبست عادي في المشاركة
لو على جهازك ممكن من ارفاق ملف
بس ده بيسمح لك بصورة واحدة
واسفة على التأخير
- manoonaAdmin
- عدد المساهمات : 216
تاريخ التسجيل : 17/05/2011
رد: تورتيلا السمك
الخميس 09 يونيو 2011, 21:00
ولا يهمك يا ملوكة انا عرفت خلاص الحمد لله
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى