خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
أهلا وسهلا! سعداء جدا بزيارتك!
خالي من الجلوتين السلياك وحساسية القمح فى مصر Celiac gluten free Egypt
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
وردشان
وردشان
Admin
Admin
عدد المساهمات : 206
تاريخ التسجيل : 15/05/2011
https://gluten-free.forumegypt.net

فكرة بقسماط عبقرية Empty فكرة بقسماط عبقرية

الثلاثاء 26 يونيو 2012, 16:49
فكرة بقسماط عبقرية -علمها لى بتاع المطحنة- تجيبو دقيق ذرة تعجنوه بمية بسسسس
من غير أى إضافات و تشكلوه دواير زى العيش العادى بس تخينه عنه عشان تمسك نفسها ..
ترصوه فى صاج و تخبزوه و لما يطلع فردوه و سيبوه ينشف
و بعدين خدوه معاكم المطحنه يطحنوه هيطلع بقسماط تحفففففففففة تستعملوه للعيله كلها.
. رخيص جدا و أحلى من الجاهز.. هما فى عطارة القدس بيدوا دقيق الذرة لمخبز قدامهم يعمله ليهم عيش
و يطحنوه و يبيعوه لمصانع تعبئة البقسماط.. بس ده ميناسبناش عشان أدوات المخبز ملوثة بالجلوتين
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى