فكرة بقسماط عبقرية
الثلاثاء 26 يونيو 2012, 16:49
فكرة بقسماط عبقرية -علمها لى بتاع المطحنة- تجيبو دقيق ذرة تعجنوه بمية بسسسس
من غير أى إضافات و تشكلوه دواير زى العيش العادى بس تخينه عنه عشان تمسك نفسها ..
ترصوه فى صاج و تخبزوه و لما يطلع فردوه و سيبوه ينشف
و بعدين خدوه معاكم المطحنه يطحنوه هيطلع بقسماط تحفففففففففة تستعملوه للعيله كلها.
. رخيص جدا و أحلى من الجاهز.. هما فى عطارة القدس بيدوا دقيق الذرة لمخبز قدامهم يعمله ليهم عيش
و يطحنوه و يبيعوه لمصانع تعبئة البقسماط.. بس ده ميناسبناش عشان أدوات المخبز ملوثة بالجلوتين
من غير أى إضافات و تشكلوه دواير زى العيش العادى بس تخينه عنه عشان تمسك نفسها ..
ترصوه فى صاج و تخبزوه و لما يطلع فردوه و سيبوه ينشف
و بعدين خدوه معاكم المطحنه يطحنوه هيطلع بقسماط تحفففففففففة تستعملوه للعيله كلها.
. رخيص جدا و أحلى من الجاهز.. هما فى عطارة القدس بيدوا دقيق الذرة لمخبز قدامهم يعمله ليهم عيش
و يطحنوه و يبيعوه لمصانع تعبئة البقسماط.. بس ده ميناسبناش عشان أدوات المخبز ملوثة بالجلوتين
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى